lauantai 9. marraskuuta 2013

Viikon mietteitä

Tämä viikko oli taas kiireinen kuin mikä! Töitä oli paljon, pari soittotuntia ja treeniä vielä siihen päälle niin johan väsytti eilen. Tämä päivä onkin mennyt lähinnä akkuja lataillessa. Tai no, käytiin "vähän" kävelemässä eli tehtiin n.11km lenkki. Meidän taloudessa on nyt hurahdettu kävelylenkkeihin, viime lauantainakin käveltiin parikymmentä kilometriä. Ainakin saa raitista ilmaa;)

Torstaina olin pitkästä aikaa tankotunnillakin. Tauko tuntui kyllä kropassa... Otin aika rauhallisesti, mutta silti ensimmäisten spinnien jälkeen pyörrytti ihan kunnolla ja kädet ovat olleet eilisen ja tämänpäivän ihan kipeät. :D Noh, se on noustava takaisin satulaan vai miten sitä sanotaan. Treenattiin ayshoja ja pääsin taas hieman lähemmäs tavoitettani. Se on nimittäin sellainen liike, jonka haluan ehdottomasti hallita ja oppia! Käsille pitäisi löytää vaan mukava asento ja uskaltaa päästää jalat irti. Sain kuitenkin jo toisen jalan irroitettua (se oli joku jatkettua perhosta muistuttava asento:P), joten nyt vaan treeniä lisää.

Viikon kuvasaldo jäi vähäiseksi:


Tuo samainen asu on eksynyt päälleni jo monta kertaa. Edelleen harmaalla linjalla mennään. Ehkä tuo ulkona vallitseva sää vaikuttaa pukeutumiseen enemmänkin:P Yksi syksyn parhaimmista ostoksista oli nuo sukkahousut, niissä on fleecevuori! Eli hyvin voi pidentää hamekautta myös marraskuuhun.

Huomenna isänpäivän viettoon<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti