tiistai 5. marraskuuta 2013

Nellyn tilaus

Eilen blogeja selaillessani törmäsin Nellyn mainokseen, jossa luki "1000 tuotetta 9,95e". No pakkohan se oli mennä katsomaan mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyisi. Ja löytyihän sieltä:)

Mustaa pitkää juhlamekkoa olen metsästänyt jo pidempään, en vain ole löytänyt hyvää mallia. Onneksi näistä mekoista löytyi kerrankin kokoja, joten pääsen kokeilemaan niitä. Mekot ovat muuten samanlaiset, mutta alemmassa on vaan kimalteleva yläosa.
Tämä mekko iski silmään valikoimasta jostain syystä. Minulla on todella vähän punaisia tai ylipäätänsä printeillä varustettuja vaatteita, mutta jotenkin mekon leikkaus näyttää kivalta ja toivottavasti se istuisi nätisti päälle. Tästä tuli jotenkin jouluinen fiilis (eilen pääsi jo vähän soittamaan joululauluja). Tämän mekon voisin laittaa pikkujouluihin ja aattoiltana päälle:)


Sitten taas muutama "villi kortti":D Näitä olen jo pitempään katsellut Nellyn valikoimissa, mutta en ole vielä tilannut. Ajattelin, että ainakin voin kokeilla ja palauttaa sitten jos eivät istu. Legginssit ovat selvästikin bändin keikoille:P Nellyn kengistä on välillä ollut vähän vaihtelevia mielipiteitä, jotkut istuvat todella hyvin jalkaan ja jotkut eivät ollenkaan. Saa nähdä sitten miten näiden kanssa käy.
Valikoimissa oli muutamia muitakin kivoja tuotteita, mutta niistä ei löytynyt kokoa. Ihan hyvä toisaalta.. :P 

Sellaiset ostokset tällä kertaa, toivottavasti paketti tulee piaaaan:D Ei kommentteja:

Lähetä kommentti