keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Päivän kirpparilöydöt

Heissan! Tänään piipahdin Pelastusarmeijan kirpputorilla ja tein ihan tosi hyviä löytöjä! Siellä on joka viikko teemaviikko, jolloin tietyn väriset hintalapputuotteen saa puoleen hintaan. Tänään kävi hyvä tuuri, kun kaikki löytämäni vaatteet sainkin alennettuna! 
Happy day. 

Ekana takki. No joo, tää on jo kolmas syystakki, jonka olen ostanut... Nyt päätin, että saa olla viimeinen. Mutta ei mulla edes ole mustaa villakangastakkia ja sellaista aina tarvitsee esimerkiksi talvella järjestettäviin juhliin ja ja se oli vaan 3 euroa! Oliko jo tarpeeksi syitä:D
Olen kaipaillut neuleita ja erilaisia yläosia ja nyt löysin kivoja yksilöitä piristämään vaatekaappiani. Tämä neule on kiva väriläiskä muuten valko-musta-harmaa -sävyiseen tyyliini. Pitkä malli sopii kivasti myös legginssien tai paksujen sukkahousujen kaveriksi.
Kuva ei oikein tee oikeutta neuleen muodolle, mutta täytyy pikimmiten ottaa asukuvat tämä neule päällä! Hinta oli vähän alle kolme euroa.
Toinen neule oli myös kivannäköinen päällä vaikka ei tuossa henkarissa oikein näytäkään siltä. Sopii ainakin pitkähihaisten paitojen päälle, itse meinasin yhdistää raitapaidan kanssa. Tällaiset neuleet ovat siitä kivoja, että niillä saa helposti vaihtelua perinteiseen farkut ja paita -yhdistelmään, me like! Tällekin jäi hintaa vajaa kaksi euroa.


Lisää harmaata! Tämä college paita oli juuri mukavan pehmeä ja rento. Tämän tapaisia paitoja on vilissinyt katukuvassa tänä kesänä vaikka kuinka paljon. Monesti yhdistettynä statement kaulakoruun ja tennareihin. Vielä jos pääsee Converseilla kulkemaan niin yhdistäisin tämän ainakin niihin ja farkkuihin. Sitten vielä pipo päähän, tuo tämän päivän takki päälle ja aurinkolasit silmille niin toiveasu on valmis! Ja hintahan oli 2e:)


Niin ja tähän loppuun vielä yksi kirpparilöytö viime viikolta. Jakku, jonka edellinen omistaja on tuunannut hopeisilla ketjuilla. Maksoin tästä muistaakseni 3,60.

Sellaiset oli löydöt tällä erää. Nyt vaan rakentelemaan kokonaisuuksia noitten ympärille.

Tänään oli jotenkin tosi rento päivä. Sää tosin oli ihan tosi oikukas, välillä paistoi aurinko ja sitten yhtäkkiä tuli rakeita taivaan täydeltä. Hymyilytti myös paljon, puhuin 40min puhelimessa ystävän kanssa ja viulunsoittokin sujui ilman suurempia ongelmia. Huomenaamulla meillä on bänditreenit ja päästään pitkästä aikaa taas soittamaan yhdessä, joten nyt pitäisi painua nukkumaan, että jaksan taas nousta virkeänä klo 7.00. aamulla!:))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti