sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Syksyn tv-tarjontaa

Yksi syy sille, miksi kotona ei ole pidetty telkkaria kiinni seinässä sitten toukokuisten MM-lätkäkisojen, on se että kesäaikana ei jää paljon aikaa telkkarin katsomiselle. Toinen syy on se, ettei sieltä tule montaakaan kiinnostaavaa ohjelmaa. Sarjoja ollaan pitkään seurailtu eri sovellusten (Netflix ja HBO) kautta, ne kulkevat näppärästi mukana myös lomalla ja mökillä eikä tarvitse välittää esitysajoista ynnä muista. Niinku mainoksista. Eron huomaa saman tien, kun avaa normitelkkarin ja yrittää katsoa jotakin ohjelmaa niin koko ajan jo joku mainoskatko meneillään! Tosi raivostuttavaa :D

Meillä on Villen kanssa yleensä useampikin sarja mitä seuraillaan, ja tän kesän sarja oli Orange is the new black, eka kausi aloitettiin kesäkuussa ja kolmannen kauden viimeinen jakso katsottiin juuri elokuun lopussa. Täydellinen ajoitus. Viime syksynä aloitin Frendien katsomisen alusta ja siinä vierähti mukavasti muutama talvikuukausi. Kevät hurahti katsomalla Downton Abbeyn vanhat kaudet ja sen jälkeen on pakko myöntää, että sorruin aloittamaan Gossip Girlin... Ei se nyt niiiin kauhean kamala ollut alussa, mutta nyt neljännessä kaudessa jo kieltämättä juonikäänteet ovat niin ennalta-arvattavia ja hahmot toistavat itseään niin pahasti, että alan turhautua. GG:n hyviksi puoliksi täytyy kyllä laskea New Yorkin katukuvaukset ja aina ah niin täydelliset vaatteet Blairin ja Serenan päällä! Onneksi nyt ollaan jo niin lähellä uusien kausien alkamista, että voi alkaa fiilistelemään syksysarjoja!

Tosiaan nyt on tullut aika laittaa muutaman ohjelman takia televisio päälle (jos se enää lähtee päälle kaiken pölykerroksen alta..).           9.9 Docventures (kuva)                                                  6.10 Downton Abbey (kuva)
         18.9 Vain elämää (kuva)                                                  4.10 The Good Wife (kuva)

Siinä muutamat lempparit:) Docventuresia tuskin jaksan ihan jokaista jaksoa katsoa, myöhäinen esitysaika aiheutti ainakin viime vuonna sen, että jokunen jakso jäi välistä. Eka jakso salaliittoteorioista oli kyllä todella mielenkiintoinen, mun mielestä on vaan harmi, että keskustelulle tuntuu jäävän aina liian vähän aikaa. Downtonissa on mukavaa se, että Yle näyttää sarjaa Suomessa aika pian brittien jälkeen, joten kauhean kauaa ei tarvitse odotella. Vain elämää on suuri kysymysmerkki, toivoisin että uusi kausi olisi jollain tavoin freesimpi edeltäjiään, mutta se jää nähtäväksi. Good wife on edennyt jo muistaakseni seitsemänteen kauteensa ja mielestäni on pysynyt kuitenkin kiinnostavana. Pidän erityisesti näyttelijöistä ja heidän hahmoistaan sekä hyvästä käsikirjoituksesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti