maanantai 26. toukokuuta 2014

In my blue pants

Heissan!

Viime viikolla sää helli oikein kunnolla ja me päätettiin tyttöjen kanssa pitää puistotreenit! Oli ihan mahtavaa, ihmiset tulivat juttelemaan ja pysähtyivät kuuntelemaan jammailua. Harjoiteltiin keikkaa varten, joka oli siis eilen, ja hyvin meni. 


Asun koostin sinisten housujen ympärille. Housut olen ostanut Ginasta muutama vuosi takaperin. Silloin himoitsin kauheasti pinkkejä farkkuja, mutta päädyin kuitenkin noihin sinisiin. Ehkä vielä joskus on niidenkin aika...;) Siniset ovat kiva väriläiskä ja kaipaavat mielestäni jotain yksiväristä rinnalleen, joten valkoinen uusi t-paita oli hyvä pari niille. Housut eivät oikeasti ole nilkkapituiset, käänsin niitä hieman, koska oli niiiin lämmin.


Ihana väriläiskä on myös tuo nurmi! Viikonloppuna käytiin mökillä saunomassa ja kauheasti olisi kaikkia kivoja kesäsuunnitelmia tiedossa. Ainakin vaatekaapin suursiivous olisi tiedossa... Sieltä voisin taas tehdä jopa löytöjä. Mukavaa viikonalkua! Mun tavoitteena tälle viikolle olisi aloitella juokseminen, saa nähdä miten käy;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti