lauantai 25. tammikuuta 2014

Ylä- ja alamäkiä

Kulunut viikko on ollut varsinaista tunteiden vuoristorataa. Paljon on myös ehtinyt tapahtua. On vietetty kahdet synttärit, paras ystäväni lähti puoleksi vuodeksi vaihtoon, bändin nauhoitukset alkoivat ja soittofiilis on ollut täysin kadoksissa. Toisaalta taas tämä viikko oli hyvä urheilun merkeissä, sillä tiistaina kävin pitkästä aikaan BodyCombat tunnilla ja tänään oli aivan mahtava pole-tunti. Iho rullalla ja muutama mustelma ja sitä rataa. :D Taitaa mennä niin, että jos jollain elämän osa-alueella menee hyvin niin toiset kärsii. :P

Viikko sitten perjantaina juhlistimme syntymäpäivääni ravintolassa. Meille oli varattu 14 hengen kabinetti ja oli oikein mukava viettää iltaa ystävien seurassa. :) Sain jälkiruokayllätyksenä suklaakakun, jossa oli kynttilä ja sydänkoristeet. <3 Mm, oli oikein hyvää.


Viikonloppua on vietetty meillä aika rauhallisissa merkeissä. Tein aivan todella hyvää ruusukaali-pekonipastaa tänään! Ohjeena käytin tätä ja onnistui kyllä hyvin. Putousta katsottiin kaveriporukalla ja pian täytyykin mennä nukkumaan. Huomenna on vielä kamarimusatreenit ensi viikkoista konserttia varten... Täytyy olla iskussa, sen verran isosta biisistä on kyse. :)

Hyvää viikonlopun jatkoa! :)


2 kommenttia: