maanantai 30. joulukuuta 2013

Uutuuksia meikkipussissa

Tänään kolahti postiluukusta Trendi-lehden tilaajalahja. Odotin hieman jännittyneenä meikkisetin saapumista, koska olin kuullut tarinoita mm. rikkoutuneista meikkipuutereista. Ihan turhaan pelkäsin, koska tuo BB-voide vaikuttaa todella hyvältä ja se on vielä vaaleata sävyäkin mikä sopii talvi-iholle parhaiten. Noita Lumenen ripsivärejä olen aikaisemmin kokeillut ja olen ollut tyytyväinen.


Ennen joulua ostelin myös hieman ihon kosteutukseen tarkoitettuja tuotteita. Olen kaivannut jokapäiväiseen käyttööni kasvorasvaa, joka olisi samalla nopeasti imeytyvä ja sopisi meikin alle. Trendin joulukuun numerossa oli listattu vuoden parhaat kosmetiikkatärpit ja sieltä oikeastaan bongasinkin nämä molemmat! Garnierin vartaloöljy on kevyempi vaihtoehto vartalorasvoille ja sopii hyvin juuri tällaiselle leudolle ilmalle. Sitten kun pakkaset kiristyvät niin aion siirtyä paksumpiin voiteisiin.


Tällä viikolla vielä lomaillaan. :) Huomenna otetaan uusi vuosi vastaan, en tiedä vielä missä ja millä porukalla, mutta eiköhän se vielä selviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti