lauantai 14. joulukuuta 2013

Levähdys kiireen keskellä

Moii!

Viimeiset puolitoista viikkoa on ollut muusikolle taas kiireistä aikaa :D Onneksi ensi viikolla hellittävät työt sekä opiskelut ja pääsen ihan tohinalla valmistelemaan joulua. Kinkun osto, siivous, lahjojen hankinta.. Viime vuonna ostettiin kotiin "pikku-kinkku", vajaa neljä kiloa ja siitä riitti kahdelle ihmiselle hyvin.

Tänään on tämän viikon ainoa vapaapäivä ja olenkin ottanut siitä kaiken irti. Toisin sanoen siis nukkunut pitkään, katsonut leffaa ja nyt vielä valmistan illallista. Viimeksi ehdin tehdä ruokaa alusta asti maanantaina, muuten olenkin joutunut tyytymään valmisruokiin ja take out-aterioihin... Onneksi pääsen takaisin normaaliin ruokarytmiin ja "hieman" terveellisempien ruokalajien pariin tästä eteenpäin. ...Paitsi sitten tuleekin jo jouluaatto ja ähky kaikista herkuista. :D

Viime viikonloppuna olin käymässä vanhempieni luona ja äidin kanssa leivottiin pikkuleipiä. Tulihan noista nyt ainakin persoonallisen näköisiä (iskä sanoi että epämääräisiä). Haha! Hyviä ainakin ovat.Tulipa taas sekainen teksti, mutta niin on vielä sekainen pääkin. :) Huomenna vielä yksi konsertti tälle vuodelle ja sitten lomalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti