sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1.12.13

Joulukuun eka <3 Plussakeleissä tosin, mutta ainakin jo vähän valkoista maassa. Pikkujoulukausi tuli aloitettua nyt oikein rytinällä. Viikonloppuun sisältyi kahdet juhlat ja tänään onkin sitten lähinnä lepäilty. 

Ostin itselleni eilen palkkapäivän kunniaksi sen H&M yöpuvun, jota olen katsellut jo useamman kuukauden. Nyt on söpöt legginssit, joissa köllötellä kotona. Ai niin! Täytyykin käydä hakemassa kyntteliköt varastosta, nyt kehtaa laittaa ne päälle kun vihdoin ollaan virallisesti joulukuun puolella ;)

Joululahjojen pohdinta on jo siinä vaiheessa, että olen katsellut kaikkia kivoja kuvastoja, jotka tuli postissa. Tuli siinä mieleeni, että jos saisin rajattoman budjetin keittiö- ja sisustustarvikkeiden hankintaan, käyttäisin sen varmaan kokonaan Iittalan tuotteisiin. Iittalan muotoilu on mielestäni elegantti ja ajaton. Värimaailma saisi olla tuota kirkasta lasia ja väripilkkuna lempiväriäni violettia.


Iittala favourites
Kirkas Aalto malja  / Kastehelmi lautanen / Kastehelmi tuikut / Lila Aalto malja / Kastehelmi kulho / Essence malja / Essence valkoviinilasi

Tämä kuukausi tuleekin vierähtämään tooosi nopeasti. Ensi viikolla on vajaa viikko ja jään yksin loppuviikosta, kun avomies lähtee Lontooseen pariksi päiväksi. Jotain kivaa tekemistä täytyy siis keksiä sille ajalle :) Sitä seuraavalla viikolla onkin sitten oikea konserttiviikko! Yksi joulukonsertti, kaksi omaa esiintymistä ja kaksi työpaikan konserttia. Huh, jos siitä selviää niin sitten alkaakin kiireet hellittää ja voi odottaa joulua ihan mielellään :) 

Mukavaa sunnuntain jatkoa, täällä mietitään kuumeisesti mikä leffa katsottaisiin vai mennäänkö vain suosiolla aikaisin nukkumaan :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti