sunnuntai 24. marraskuuta 2013

24.11.13

Kääk, mihin nämä viikot oikein häviää :D Kohta on jo joulukuu.. pian pitäisi miettiä jo joululahjoja ja niiden ostoa. En nimittäin halua jättää kaikkea viime tinkaan, ostoskeskukset ja kaupat muuttuvat ihan kamaliksi paikoiksi mitä lähemmäs joulua mennään..

Tällä viikolla tuli harjoiteltua viulua kerrankin oikein kunnolla. Ensi viikolla on kaksi soittotuntia, joten parempi olisi osata jotakin :D Laskin, että joulukuussa olisi kolme konserttia töiden puolesta (okei, yksi on näistä jo ensi viikolla), yksi joulukonsertti ja yksi oma esiintyminen. Eiköhän noissa riitä jo tekemistä :P

Tein taas pientä toiveasua. Tuollaiset keskisiniset farkut on olleet hakusessa jo pidemmän aikaa. Olen tykästynyt tuohon harmaan, sinisen ja hopean yhdistelmään. Siinä on jotenkin rauhoittava ja turvallinen värimaailma.


Grey and SilverKeskiviikkona käytiin teatterissa. Eikä ihan missä tahansa teatterissa vaan aikuisille suunnatussa nukketeatterissa! Esitys oli nukketeatteri Niveltämön tuotos, joka sukelti lahtelaiseen alamaailmaan. Käsikirjoitus oli hauska ja sisälsi paljon Lahti-huumoria :P Ihan kaikkia en varmastikaan edes ymmärtänyt (en ole syntyperäinen lahtelainen), mutta bongasin kyllä monet hauskat kliseet. 

Perjantai-ilta menikin sitten myöhäiseen, kun sain ystäväni kylään. Aika vierähti taas niin nopeasti, yhtäkkiä kello olikin jo kolme aamuyöllä :D Juttua vaan riitti niin kuin yleensäkin. Lauantai menikin sitten hieman väsyneissä tunnelmissa. Katsottiin Villen kanssa Wolverine-elokuva, joka oli kyllä aika floppi... Tänään käytiin kävelemässä taas 10km lenkki ja sain vihdoin aikaiseksi viedä kesäkengät ja -takit varastoon ja tuoda talvivarusteet sisälle. Jokohan sitä lunta saisi toivoa tulevaksi..?

Wuhuu, ensi viikolla alkaa pikkujoulukausi! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti