torstai 3. lokakuuta 2013

Torrrstai

Taas on kiirettä pitänyt. Harmittaa, kun en ole ehtinyt edes asukuvia ottaa. Tänäänkin oli hieno aurinkoinen päivä, sai vielä pitää aurinkolasejakin B-)

Lihaton jatkuu hyvällä menestyksellä. Alkuviikko mentiin kasvis-vuohenjuustolasagnella ja eilen tein oikein mainiota kaali-tofuvokkia. Tänään kotona odotti Villen tekemä herkullinen kikherne-vuohenjuustopasta. Mmm, nam. Kikherneet on muuten tämän hetken lemppariaineksia. Falafeliä olen joskus tehnyt niistä, mutta muuten oikeastaan heitellyt vain kastikkeiden joukkoon. Täytyisi oikeastaan kaivaa jostakin uusia reseptejä, joissa pääsisi käyttämään noita herkkuja.

Tankotunnilla treenattiin tänään voimaa. Yllätyin oikein positiivisesti kun sain ensimmäistä kertaa tehtyä invertin suoraan seisomasta! Eli jotain kehitystä on selvästikin tapahtunut :) Harjoiteltiin myös brass monkeyta, en oikein vielä hahmota siihen menoa ja mielellään tekisin sitä jonkun avustuksella. Kyllä sekin varmaan joskus helpottaa, mutta tällä hetkellä se ei ole oikein lempiliikkeitäni.

Huomenna sitten olisikin tiedossa pelkästään viulunsoittoa. Bachia vaan tankkaamaan, perjantai 18.10 lähestyy jo uhkaavaa vauhtia... :D Nyt on myös selvästikin aika pistää villasukat jalkaan, minulla on jotenkin kylmälle erityis-herkät jalat. Uggit! Huomenna kaivan ne kesäteloilta ja sitten ei enää palele:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti