lauantai 12. lokakuuta 2013

Lördag

Tämä päivä on lähinnä kulunut ruoan, läppärin ja Ben&Jerryn seurassa. Toisin sanoen siis hyvin rennoissa merkeissä. Viikonloput on vaan niin parhaita. Eilen illalla meillä oli työpaikan illanistujaiset, joissa pääsimme taas hyvinkin syvällisiin keskusteluihin. On mukavaa, että pääsee välillä vaihtamaan ajatuksia ja kuuntelemaan toisten huomioita musiikista sekä elämästä yleensä. Pää on edelleen täynnä sekaisin olevia pieniä ajatuksenpätkiä, joista on vaikea saada kiinni. Ehkä ne siitä pikkuhiljaa alkavat jäsentyä:)

Tässä kuvia menneeltä viikolta:


Kuka muistaa muuten noi Chewits -karkit?? Löysin Lammin K-kaupasta ihan sattumalta ja oli pakko ostaa noita colanmakuisia toffeekarkkeja, näitä tuli ostettua ehkä joskus ala-asteella :D

Huomenna olisi tiedossa veljen synttäripäivän juhlistamista sekä bändin promovideon suunnittelua. Kaikkea kivaa siis. Yksi eilisistä pohdinnan aiheista oli myös se, että jos tietää saavansa hyvää energiaa ja jaksamista joidenkin asioiden tekemisestä, niin eikö kannattaisi lisätä niitä omaan päivärytmiinsä. Niinpä. Kannattaa siis tehdä niitä juttuja, joista tulee hyvä fiilis eikä vaan aina miettiä tekevänsä. Siispä lähdenkin tästä nyt herkkupizzan tekoon.

Rentouttavaa viikonloppua!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti