sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Pole Art 2013

Eilen oli odotettu Pole Art 2013- tapahtuma Helsingissä. Olin varautunut seuraamaan kilpailua livestreamin kautta netistä, mutta kuinkas ollakaan, YouTube lopetti livelähetyksen ensimmäisen puolen tunnin jälkeen. Onneksi löysin uuden linkin ja näin kilpailun lopun enkä missannut Oona Kivelän esitystä. 

Katsoin loput esitykset tänään ja löytyihän sieltä aika nopeastikin ne omat suosikit. Oona Kivelän esityksessä pidin kauniista musiikkivalinnasta ja sulavasta kokonaisuudesta. Hänen esityksissään yhdistyy aina hienosti liikkeiden voima ja pehmeys.


Pole Art voittaja Heidi Cokerin esitys oli myös ehjä ja vahva kokonaisuus. Tässäkin musiikkivalinta osui nappiin ja pidin erityisesti kuinka hän käytti tankoa hyväkseen lattiaosuudessa. Pääpaino esityksellä oli tanssillisuudessa, mutta varsinkin staattisella tangolla hän näytti taitonsa myös haastavissa tankotempuissa.


Kolmas suosikki esiintyjäni oli Natasha Wang. Hänellä oli vahva visuaalinen ote ja pidin paljon synkästä hänen valitsemastaan musiikista.


Seuraavan kerran haluaisin olla kyllä paikan päällä seuraamassa kilpailua, ei ainakaan tarvitse olla riippuvainen internetistä ja livelähetyksistä... Pole Artin kohdalla ei ainakaan tietääkseni ole vielä vahvistettu pidetäänkö kilpailu Tukholmassa vai Helsingissä. Battle of the pole 2014 pidetään tammikuussa Tukholmassa, pitäisiköhän varata jo risteily...:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti