perjantai 6. syyskuuta 2013

Paras aika vuodesta

Minulle elo-syyskuun vaihde on aina ollut kivoin aika vuodesta. Lapsena oli aina mukavaa, kun koulu alkoi ja siihen liittyi monia kivoja asioita, kuten kavereita ja uusia koulutarvikkeita. Kesän jälkeen on virkistävää taas alkaa miettimään arkea ja sen mukana tuomia muutoksia. Joillakin alkaa opiskelut ja toiset palaavat lomilta töihin. Itselläni tämä oli toinen vuosi, kun koulu ei enää alkanutkaan vaan paluu arkeen tapahtui töiden alkamisen muodossa. Ilokseni työmäärä on viime vuoden aikana lisääntynyt ja myös uusien musaprojektien määrä on kasvanut. Luvassa onkin usempi konsertti sekä bändiprojekteja, joista kirjoittelen myöhemmin syksyllä. 

Pukeutumisen suhteen alan jo hieman kaipailla viileämpiä säitä. Auringonpaiste ja sen tuoma lämpö on toki ihanaa, mutta jotenkin niin ristiriidassa viileiden iltojen ja pimeyden kanssa. Kroppa kaipaa jo villasukkia ja kaikkia ihania saappaita ja neuleita. Hain tänään suutarilta kirpparikengät, joihin laitatin uudet korkolaput. Ihanat! Löysin samalla kirppiskierroksella myös villakangastakin, joka on vielä hieman liian lämmin näille ilmoille.



Onneksi on taas viikonloppu, pääsee lataamaan akkuja hektisen arjen keskellä. Huomenna mökille päiväksi ja illalla kaverin tupareihin. Hyvää viikonloppua!:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti